Testimoniale

Un program de antrenament bun, solid, cu un antrenor foarte bun, Gabi Vișoiu! Andrei Stanciu, 35 de ani.

Încă de la primele lecții mi-am corectat din deficiențele legate de poziționare și abordarea loviturilor. Explicațiile primite mă ajută să îmi studiez mai bine jocul și să îmi îndrept atenția la aspectele relevante pentru fiecare fază a jocului. – Bogdan Sacal, 33 de ani.

Eu cred că ar ajuta multă lume să încerce măcar trei ședințe la Școala de Biliard. Pe mine m-a ajutat chiar și în alte domenii, cum ar fi tenisul. De asemenea, mi se pare un lucru bun faptul că vă împărtășiți cunoștințele cu elevii dvs. – Gabriel Alexandrescu, 14 ani.

Instructor de excepție, condiții foarte bune – Anonim, București

E o adevărată școală de biliard de care sunt foarte mulțumit. Aici pot să-mi aprofundez cunoștințele de biliard. – Antal Attila, 35 de ani.

De departe, biliardul nu este doar ce am învățat de la prieteni în săli înghesuite, reprezintă un cumul de factori care odată învățați greșit sunt foarte greu de corectat, corecția făcându-se cu ajutorul unui profesionist, Gabi Vișoiu, și cu mult antrenament. — Ionuț Săvulescu, 32 de ani.

Am învățat foarte multe în ultimele patru zile, inclusiv cum să reușesc o lovitură foarte grea pe care am tot încercat-o în ultimii trei ani. Mulțumesc Gabi Vișoiu! Dacă îl poți avea ca instructor de biliard, nu ezita! A analizat exact ce făceam greșit și mi-a oferit sfaturile și explicațiile perfecte. – Dan Hosier, Erie, Colorado

Este un curs bun de urmat chiar și pentru amatori, pentru a te bucura de acest sport, practicându-l la un nivel decent atunci când joci doar de plăcere. – Anrei Ion, 45 de ani

Dacă ai timp, răbdare și mai ales dacă îți place jocul de biliard, e păcat să nu înțelegi corect filosofia și tehnicile de bază ale acestui joc. Cu siguranță vei fi surprins. Poate chiar sedus 🙂 – Laurențiu Slăvita, 39 de ani.

Scoala de Biliard este locul care îți arată cu adevărat ce înseamnă biliardul. Este foarte greu să avansezi mult și repede fără un antrenor. Cel mai mult contează metoda, iar Gabi le are pe cele mai bune. – Claudiu Ascentiev, 21 de ani.


Vrei să înveți să joci mai bine biliard? Ești un jucător serios, dar simți că nu mai poți avansa? Te aștept la Scoala de Biliard unde vom identifica și vom elimina rând pe rând punctele slabe, astfel încât jocul tău să poată avansa. Alege cursul care ți se potrivește și înscrie-te!