S-a deschis Scoala de Biliard


De la 1 ianuarie 2016, Scoala de Biliard din București și-a deschis oficial ușile pentru toți pasionații de biliard! După mai bine de un an de la începerea lucrărilor de renovare a sediului, totul este gata, sala oferind cele mai bune condiții pentru a învăța biliard.

Am dărâmat un perete pentru a face loc noii mese de 9 picioare (dimensiunea oficială de concurs), am vopsit, am pus mochetă și am remobilat camera. Tacurile și bilele sunt noi și am achiziționat și instrumente specifice de antrenament pe care le vom prezenta într-o postare viitoare.

scoala de biliardȘcoala funcționează în cadrul clubului sportiv Alfa cu sediul în București, strada Heliade între vii nr, 25, sector 2 București, doar pe bază de programare. ( vezi harta→ )

În acest moment este singura școală dedicată de biliard din România! Poți alege cursul de inițiere, cursul pentru avansați, ședințe individuale sau chiar analiza video a loviturii. Indiferent de alegere, Gabi Vișoiu, antrenorul școlii de biliard, te va ghida și îndruma pentru a descoperi tainele acestui sport.

Așadar, indiferent de vârstă, vă invităm pe toți să alegeți un curs sau sa ne contactați. Loviți drept!


ARTICOLE SIMILARE

Vrei să înveți să joci mai bine biliard? Ești un jucător serios, dar simți că nu mai poți avansa? Te aștept la Scoala de Biliard unde vom identifica și vom elimina rând pe rând punctele slabe, astfel încât jocul tău să poată avansa. Alege cursul care ți se potrivește și înscrie-te!

cursuri biliard

LASA UN COMENTARIU