Despre Scoala de Biliard


Scoala de Biliard funcționează sub autoritatea Clubului Sportiv Alfa din București, într-o locație dedicată cursurilor de biliard și antrenamentului sportiv, fiind astfel singura școală de biliard din Romania în adevăratul sens al cuvântului! Recomandate de Federația Română de Biliard-Pool, cursurile se țin sub îndrumarea antrenorului federal, Gabi Vișoiu.

Ușile noastre sunt deschise tuturor pasionaților de biliard, indiferent de vârstă, cursanții actuali având vârste cuprinse între 8 și 60 de ani! Biliardul este un sport complex și solicitant, dar satisfacțiile sunt pe măsură, fie că este vorba de un joc amical, cu prietenii sau de prima victorie într-o competiție. La școala de biliard poți învăța să joci corect pentru a te putea bucura de tot ce are de oferit acest minunat sport.

Cu toții avem puncte slabe. Gabi Vișoiu le va găsi și te va ajuta să elimini greșelile rând pe rând, astfel încât jocul tău să poată avansa. Știm că nu toată lumea are timp să exerseze câte 5-6 ore pe zi, așa că vei fi ajutat(ă) să-ți structurezi ședințele de antrenament în așa fel încât să profiți la maxim de timpul petrecut la masa de biliard. Un antrenament de o oră bine structurat face cât săptămâni întregi de ”dat în bile”.

O locație privată

sala biliardUn club de biliard nu este întotdeauna locul cel mai potrivit pentru a învăța să joci. Fiind un sport de concentrare, pentru a învăța biliard este nevoie și de ambianța potrivită. Dacă în club muzica poate fi prea tare, vecinii de masă gălăgioși, echipamentele mai mult sau mai puțin potrivite, la sediul Școlii de Biliard din București întâlnești total opusul.

Aici asculți muzica preferată la un volum potrivit, nu te deranjează nimeni, beneficiezi de cele mai bune echipamente de joc, la standarde europene și mai ales de intimitate. La noi poți folosi cele mai bune metode și instrumente de antrenament fără să te îngrijoreze privirile curioase ale celor din jur.

Cele mai bune echipamente

buzunar masa de biliardMasa de biliard Dynamic II și postavul Ivan Simonis 860 tournament blue, împreună cu setul de bile Aramith Pro Cup, garantează faptul ca vei învăța biliard în aceleași condiții în care se joacă meciurile de la Campionatul European. Buzunarele sunt mai mici decât majoritatea celor pe care le vei întâlni în cluburi, fiind nevoie de mai multă acuratețe în lovituri, așa că trecerea pe o masă de club va face jocul să pară mult mai ușor ca înainte.

masa biliardFiind totodată masa de antrenament a lui Gabi, aceasta va fi mereu bine întreținută, curățată și postavul va fi schimbat ori de câte ori este nevoie pentru a se asigura cele mai bune condiții de joc.

Tacurile McDermott și Predator sunt și ele de cea mai bună calitate și bine întreținute și te vor scăpa, cel puțin pe moment, de obișnuita cursă prin club în căutarea unui tac drept, cu pastila bună. La acestea se adaugă tacuri și bile speciale, alte instrumente pentru antrenament și creta fără “cratere”. Lampa cu 4 abajururi asigură o lumină optimă deasupra mesei, iar podeaua este acoperită cu mochetă, așa cum o cer standardele europene.  Dacă îți lipsește ceva sau ai alte sugestii vom fi întotdeauna dispuși să te ascultăm și vom face tot posibilul să remediem posibilele lipsuri.

Metode de antrenament verificate

Cursurile de biliard au la bază atât experiența de jucător, instructor și antrenor a lui Gabi Vișoiu, dar și studiul lui continuu al cărților și dvd-urilor de specialitate precum: Modern Pool, Technique, Training and Tactics – Ralph Eckert, Play your best Pool – Phil Capelle, Practicing Pool – Phil Capelle, The Pro Book  si The Advanced Pro Book – Bob Henning, World Class Foundamentals – Max Eberle, The Secret Art of Pool – Lee Brett, Pattern Play – Tor Lowery și multe altele.

Chiar și cărțile de specialitate pot prezenta concepte și metode greșite, dar având 5 ani de studii superioare în domeniul sportului Gabi va selecta numai acele metode și exerciții care nu intră în conflict cu Teoria Antrenamentului Sportiv. Având în vedere faptul că pentru a învăța biliard este nevoie de mult timp petrecut la masa de joc și de antrenament individual, Gabi Vișoiu va acorda consiliere telefonic sau pe mail cursanților  care doresc să exerseze sau care întâmpină dificultăți.


ARTICOLE SIMILARE

Vrei să înveți să joci mai bine biliard? Ești un jucător serios, dar simți că nu mai poți avansa? Te aștept la Scoala de Biliard unde vom identifica și vom elimina rând pe rând punctele slabe, astfel încât jocul tău să poată avansa. Alege cursul care ți se potrivește și înscrie-te!

cursuri biliard

1 Comentariu

LASA UN COMENTARIU